Să facem cunoștință

Eu sunt Andra

  …și am  spus întotdeauna că sunt un om simplu și totodată incredibil de complex. Spun complex acum pentru ca imi plăcea sa spun complicat, căci ideea de perfecțiune mă urmărea în toate formele, sau probabil o urmăream eu pe ea. Sunt o femeie  pentru care frumusețea interioară nu cunoaște vârstă… cu trăsături de copil. Pentru mine vârsta este doar un număr care-mi înșiră experiențele. 

Vă scriu din prisma omului-exemplu, cel care a avut așteptări imense de la sine și a reușit abia după ce a ințeles că trebuie să facă totul cu “inima ușoara”, a omului creativ, care și-a abandonat pe rând creațiile, ca mai apoi să realizeze că doar prin ele se poate defini și poate trăi. Sunt omul-terapie, omul-suport și omul-scriitor în viața de zi cu zi, iar la birou sunt femeia elegantă de meserie jurist. Îmi place jazz-ul, sunt pasionată de vintage, fashion, arta frumosului și litere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sunt Andra, supraviețuitoare a comportamentelor distructive, a limbajului de ură față de propria persoală, care a fugit cât a putut de departe de Iubirea de Sine și a suferit de obezitate și anxietate.

Arhivă
Categorii

Care sunt rănile tale emoționale care îți afectează relația cu mâncarea?

Abonează-te și vei primi pe e-mail, minicursul cu pașii urmați de mine !