Să facem cunoștință

Sunt Andra, supraviețuitoare a comportamentelor distructive, a limbajului de ură față de propria persoală, care a fugit cât a putut de departe de Iubirea de Sine și a suferit de obezitate și anxietate.

Sunt astăzi o eroină a propriei povești

Pentru mine sunt astăzi o eroină a propriei povești, care s-a luptat cu multe kilograme și cu o imensă rană de abandon care astăzi abia a fost tratată corect.

….am spus întotdeauna că sunt un om simplu și totodată incredibil de complex.

 Sunt omul-terapieomul-suport și omul-scriitor în viața de zi cu zi. La bază sunt Consilier Juridic, și câtă vreme am profesat, am sesizat că mă apropii de oameni prin latura mea umana, spirituală și că înclinația și pasiunea mea spre Psihologie mă călăuzește permanent. 

Lecția cea mai grea a vieții mele? Obezitatea în toate formele ei. Finalul? Am început de 8 ani o relație cu ceea ce înseamnă Dezvoltare Personală, când viața mea intrat într-un soi de haos din care nu mai ieșeam. A urmat un drum greu de câțiva ani, iar în 3 ani de zile am reușit să slăbesc un număr imens de kilograme.  De un an și jumătate mă mențin și mi-am dat seama cum am reușit…

Cum? …sunt aici, trăiesc, iubesc și continui să învăț să mă iubesc!

În prezent sunt certificată ca și :

Consilier pentru Dezvoltare Personală

Formator

Wellness Coach

Consilier Terapia Obezității - Creator al programului MindConfess (consiliere și nutriție)

Mărturiile celor care au lucrat cu mine

Testiomoniale

0
    0
    Coșul meu
    Coșul tău este golReturn to Shop