89513487_2979529888751984_4859427548901146624_n

ce caută kilogramele pe suflet?Lecția cu care vin kilogramele în viața ta

Plateste doar 399 RON 199 RON și dacă apeși butonul de înscriere, vei primi imediat detaliile de plată !

Ce vei afla în acest program? Lucruri TABU pe care nimeni nu le discută relaxat și degajat și anume :

   Odată ce afli ce anume a declanșat obezitatea în viața ta și de ce anume te protejează grăsimea, mintea se va liniști și vei putea privi altfel lucrurile. Nu uita, grăsimea atât psihologic cât și fiziologic înseamnă protecție, supraviețuire. 

   Este important să afli de ce obezitatea devine probema principală în țările civilizate. În ciuda faptului că există informație, lumea este din ce în ce mai bolnavă.

   Să fie doar o lipsă de voință sau chiar o „nesimțire” a lor, așa cum se grăbesc „slabii” să pună eticheta?

   Dependenţele sunt extrem de dăunătoare pentru viaţa şi sănătatea noastră și apar  din cauză că unele persoane resimt un gol interior, precum stima de sine scăzută sau lipsa iubirii din partea persoanelor apropiate, iar aceste carenţe încearcă să le împlinească prin mijloace exterioare.

   Astfel, lipsa de iubire duce la dependenţa de mâncare, dependenţa de dulciuri vine din respingerea şi autorespingerea dorinţelor.

   Multe persoane sunt nemultumite de greutatea lor nu din motive de sanatate, ci pentru ca imaginea lor fizica nu corespunde idealurilor sociale de atractivitate si acceptabilitate.

    Din nefericire, acest tip de conditionare predispune la dezamagiri si nereusite din simplul motiv ca obiectivul dorit este unul nerealist. Corpul uman nu este atat de maleabil pe cat ne-am dori, iar sloganul “slab cu orice pret” s-ar putea sa contravina flagrant cu profilul genetic si metabolic al organismului vostru.

    Teama de a nu fi suficient de bun se poate manifesta diferit pentru fiecare dintre noi, astfel că, așa cum există oameni care își exprimă această teamă prin strădania de a face cât mai multe lucruri cât mai bine, dorind să obțină cât mai multe realizări, devenind chiar dependenți de mâncare . 


Acest workshop este sustinut de
Andra Arseni - Psiholog în Formare, Consilier, Formator, Teacher & Wellness Coach

Pentru mine sunt astăzi o eroină a propriei povești, care s-a luptat cu multe kilograme și cu o imensă rană de abandon care astăzi abia a fost tratată corect.

….am spus întotdeauna că sunt un om simplu și totodată incredibil de complex.

Sunt omul-terapieomul-suport și omul-scriitor în viața de zi cu zi. La bază sunt Consilier Juridic, și câtă vreme am profesat, am sesizat că mă apropii de oameni prin latura mea umana, spirituală și că înclinația și pasiunea mea spre Psihologie mă călăuzește permanent.

Lecția cea mai grea a vieții mele? Obezitatea în toate formele ei. Finalul? Am început de 8 ani o relație cu ceea ce înseamnă Dezvoltare Personală, când viața mea intrat într-un soi de haos din care nu mai ieșeam. A urmat un drum greu de câțiva ani, iar în 3 ani de zile am reușit să slăbesc un număr imens de kilograme.  De un an și jumătate mă mențin și mi-am dat seama cum am reușit…

   CUM? …SUNT AICI, TRAIESC, IUBESC ȘI CONTINUI SĂ ÎNVĂȚ SĂ MĂ IUBESC !

În prezent sunt certificată ca și :

Te invit să te înscrii acum și vei avea parte de o călătorie minunată alături de mine !
Pretul TAU este de 199 RON de la 399 RON !

0
    0
    Coșul meu
    Coșul tău este golReturn to Shop